Anunț de selecție pentru bursele studențești ROK

[Anunț de selecție pentru bursele studențești ROK]

 

  • 28 Octombrie 2019: Perioada este prelungită până pe 31 Octombrie 2019.

 

În perioada 14 octombrie – 25 octombrie 2019, studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi îşi pot depune candidatura pentru bursele studențești ROK acordate de ROK Center for Korean Studies.

ROK Center for Korean Studies este un centru de cercetare și pentru studenți înființat în cadrul Facultății de Litere.

Acesta este finanțat de Academy of Korean Studies prin intermediul Seed Program for Korean Studies, proiect nr. AKS-2018-INC-2230007 și desfășoară activități de predare, cercetare și diseminare în domeniul studiilor coreene.

ROK Center for Korean Studies acordă în fiecare an două burse studențești, în valoare de 800 RON/lună timp de 10 luni, ca recunoaștere și susținere a interesului și rezultatelor studenților universităţii în domeniul studiilor coreene.

Pot candida la bursele ROK studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi care, la data selecției, sunt înmatriculați în ciclul de învăţământ de licenţă în anul II sau anul III de studii la forma de învăţământ de zi sau în ciclul de învățământ de masterat la forma de învăţământ de zi.

Bursierii ROK vor contribui la asigurarea activității curente a centrului, inclusiv prin prezență la centru, vor participa la organizarea, promovarea și derularea evenimentelor centrului și vor desfășura activități academice în domeniul studiilor coreene.

 

Procesul de selecție a bursierilor constă în preselecție pe bază de dosar și selecție finală pe bază de interviu.

Dosarul de candidatură va conține:
• situaţia şcolară pentru anii de studiu finalizați (se obţine de la secretariatul facultăţii);
• CV, însoțit de diplome sau adeverințe care atestă activitățile și rezultatele menționate;
• scrisoare de intenție, redactată în limba engleză, în care candidatul să explice de ce este interesat și potrivit pentru bursa ROK și să indice titlul lucrării de licență/disertație propuse.

Candidații preselectați pe baza dosarului vor fi invitați să participe la un interviu.

Interviul se va desfășura la sediul centrului (corpul R sala 420), în limba engleză, la o data și oră anunțate în prealabil.

Puteți depune dosarele de candidatură, într-un plic sigilat cu mențiunea ROK, la Secretariatul Facultății de Litere, corp A, parter, persoană de contact lect.dr. Oana Cogeanu, de luni până vineri în intervalul orar 9:30-11:30.

Pentru detalii, a se vedea Regulamentul de acordare a burselor studențești ROK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.