Biblioteca ROK Center – Servicii de împrumut

Ne bucurăm să anunțăm că am stabilit un sistem de împrumut pentru biblioteca ROK Center for Korean Studies at UAIC. De acum înainte persoanele interesate vor putea vizita Centrul și împrumuta acasă cartea favorită pentru a o citi în voie.

Cărțile pot fi căutate în catalogul nostru online: https://roklibrary.librarika.com/search/catalogs

*Informații importante*

  1. Pentru a deveni membri, persoanele interesate sunt invitate să viziteze ROK Center sau să trimită un mesaj (Messenger) cu o adresă de email validă pentru a se putea conecta la platforma online Librarika.
  2. După primirea mesajului de confirmare este necesară crearea unui cont personal Librarika pentru a putea accesa catalogul și a face cereri de împrumut. La prima vizită la ROK Center, persoanele interesate sunt rugate să aducă cartea de identitate pentru a fi înregistrate în baza noastră de date și a deveni în mod oficial cititori ai bibliotecii ROK Center.
  3. Perioada limită de împrumut: 7 zile.
  4. Cititorii pot împrumuta maxim două cărți.
  5. Cititorii sunt rugați să returneze toate cărțile împrumutate până sau în ultima zi a termenului limită. 
  6. Prelungirile se pot face online sau telefonic până la data limită a împrumutului. Cititorii au dreptul la o prelungire (+7 zile) în cazul în care cărțile împrumutate nu au fost solicitate de o altă persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.