O nouă selecție pentru bursele ROK

În perioada 10-21 februarie 2020, studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi îşi pot depune candidatura pentru o bursă studențească ROK.

Bursa este acordată de ROK Center for Korean Studies, centru de cercetare și pentru studenți înființat în cadrul Facultății de Litere și care desfășoară activități de predare, cercetare și diseminare în domeniul studiilor coreene.

ROK Center for Korean Studies acordă în fiecare an două burse studențești, în valoare de 800 RON/lună timp de 10 luni, ca recunoaștere și susținere a interesului și rezultatelor studenților universităţii în domeniul studiilor coreene.

Pentru această bursă, în valoare de 800 RON/lună pe o perioadă de maxim 8 luni, pot candida studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi care, la data selecției, sunt înmatriculați în ciclul de învăţământ de licenţă în anul II sau anul III de studii la forma de învăţământ de zi sau în ciclul de învățământ de masterat la forma de învăţământ de zi.

Bursierii ROK vor contribui la asigurarea activității curente a centrului, inclusiv prin prezență la centru, vor participa la organizarea, promovarea și derularea evenimentelor centrului și vor desfășura activități academice în domeniul studiilor coreene.

Dosarul de candidatură va conține:
• CV;

• situaţia şcolară pentru anii de studiu finalizați (se obţine de la secretariatul facultăţii);

• scrisoare de intenție, redactată în limba engleză, în care candidatul să explice de ce este interesat și potrivit pentru bursa ROK și să indice titlul lucrării de licență/disertație propuse.

Dosarul se depune, într-un plic sigilat cu mențiunea ROK, la Secretariatul Facultății de Litere, corp A, parter, persoană de contact lect.dr. Oana Cogeanu, de luni până vineri în intervalul orar 9:30-11:30.

Pentru detalii, a se vedea Regulamentul de acordare a burselor studențești ROK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.